Soğuksu İlkokulu
Soğuksu Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Cd. No 132 Beykoz/İstanbul

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR

2016 - 2017 Çocuk oyunlarında ilçe 2. , Yeşil Okul Projesi çerçevesinde atık toplamada ilçe 2. olmuştur. 2017-2018 yılında mangala oyununda hem erkekler hem de kızlar yarışmasında ilçe 1. olup, ilçemizi ilde temsil etmiştir.2018-2019 Qbitz yarışması ilçe 2. Si olmuştur. 2019-2020 okullar arası satranç turnuvasında ilçe 1. olmuştur. Okulumuz Yeşil Okul projesinde yer almaktadır. Okulumuz Beyaz Bayrak Sahibidir.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim (Tam Gün)

Normal Eğitim (Tam Gün)

08:50- 14:20 Çocuk Kulübü : 14:30-16:00

Doğalgaz Kalorifer